Maasland Relocation

Verhuren van uw woning

Bent u van plan uw woning te verhuren, maar u weet nog niet precies hoe? Maasland Relocation is al ruim 25 jaar de specialist in verhuur van woningen in Maastricht en omstreken. Wij helpen u graag bij het verhuren van uw woning op basis van ‘no cure, no pay’. Naast de bemiddeling bij de verhuur, verzorgen wij naar wens ook het administratief en technische beheer van uw woning.

Neem vrijblijvend telefonisch of per email contact met ons op voor een vrijblijvend verhuur gesprek.

Huur prognose

Wij geven u graag een vrijblijvende indicatie van de huurwaarde van uw woning. Onze prognoses zijn altijd gebaseerd op cijfers zoals de WWS puntentelling en directe kennis uit de markt. Kortom, een degelijk en eerlijk advies.

Zekerheid

Door uw woning te verhuren via Maasland Relocation, profiteert u van maximale zekerheid. Vindt u het fijn dat een huurder zich voor jaren bindt of wilt u liever de zekerheid dat de huurder na bepaalde tijd de woning weer verlaat d.m.v. een campuscontract? Uw keuze bepaalt onze strategie en advies.

Groot bereik

Ons off- en online bereik is groot. Maasland Relocation staat garant voor een professionele en vlotte verhuur. Door de persoonlijke aanpak en unieke manier van verhuren staan wij al sinds 2016 steevast in de Pararius top 20 verhuurmakelaars van Nederland en zijn wij in staat om op korte termijn de juiste huurder voor u te vinden. Daarnaast hebben wij d.m.v. digitale bezichtigingen een veel groter bereik van kandidaat huurders.

Controle huurder

Wij screenen de kandidaat huurders en leggen deze aan u voor en u bepaalt als verhuurder vervolgens zelf welke kandidaat huurder de woning mag huren.

Onze werkwijze

  1. Neem telefonisch of per email contact met ons op
  2. Samen nemen wij uw wensen door
  3. Wij berekenen een vrijblijvende indicatie van de huurwaarde
  4. Uw woning wordt gepresenteerd op de grote verhuurplatformen
  5. Wij organiseren de bezichtigingen van de woning
  6. De kandidaat huurders worden ordelijk aan u voorgelegd
  7. Na akkoord wordt de huurovereenkomst opgesteld en ondertekend
  8. Wij verzorgen een gedetailleerde begin opleveringsrapportage met foto’s
  9. Nadat alle betalingen binnen zijn verzorgen wij de sleuteloverdracht